Dramele adolescenților abuzați în toate felurile. Unii își pun capăt zilelor

Continui sa scriu despre dramele adolescentilor abuzati in toate felurile. Unii, din pacate, ajung sa isi puna capat zilelor.
„Sunt blocat într-un coșmar, nu sunt ok, a scris  Radu Ionescu. A fost gasit mort. ”Dragul meu copil, iartă-mă că nu am fost în stare să te ajut să trăieşti!”, a scris tatăl lui Radu, pe Facebook. Radu Ionescu, un adolescent de 18 ani, elev în clasa a XII-a la un colegiul pedagogic, a dispărut de acasă în seara de 31 decembrie 2020. A fost gasit mort.
In campania noastră Violența nu este soluția continuam cum un alt caz. Ai necazuri, suna la 112! O minora de 16 ani a fost violată de tată, dar şi de un frate, iar în urma abuzurilor celui din urmă adolescenta a născut. Cazul a fost rezolvat în primă instanţă. Magistraţii au decis ca tatăl fetei să stea 12 ani în închisoare, maximul prevăzut de lege, fiind găsit vinovat de săvârşirea infracţiunilor de viol şi rele tratamente aplicate minorului. Fratele victimei, care are 19 ani, a fost pedepsit cu 8 ani de detenţie, acuza adusă fiind viol. Cei doi inculpaţi au fost judecaţi separat, în stare de arest, anunță Adevărul.Victima a fost cea care şi-a reclamat fratele. Nu lăsa pe nimeni să își bată joc de tine și anunță autoritățile.Inclusiv aici pe blog puteti gasi solutii pentru reabilitare.

Am publicat si romanul Marele secret al vietii, care aduce in discutie problemele adolescentilor.

Dramele tinerilor sunt  expuse in romanul Tacerea zorilor. Cartea se poate comanda online.

Campaniile noastre: Intelegand Viata, Violența nu este soluția.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s