Ce părere aveţi la tot ce se întâmplă cu criza asta?

foto – Reuters

Răspund la mesajele primite legate de situaţia de criză.

(2) Ce părere aveţi la tot ce se întâmplă cu criza asta?

Oricât s-ar arăta oamenii de puternici, oricâte descoperiri am făcut şi indiferent de ce telefon inteligent ţinem în mână, suntem extrem de vulnerabili. Nu trebuie să vină fiinţe SF să ne distrugă, ajunge un COVID-19. Vulnerabili până la moarte.

Stau acasă nu este o joacă. Mesajul acesta care apare aproape peste tot nu este o glumă; trebuie să ne protejăm. Să ştiţi că niciun investitor nu vrea să stea acasă şi să piardă toată investiţia. Însă acum este nevoie de precauţie, prevenţie şi izolare.

Problema este că unii oameni nu prea cred până au parte de el, COVID-19. Doamne-fereşte!

Este nevoie de mult echilibru în luarea deciziilor de tot felul. Trebuie să fim calmi şi să respectăm măsurile de siguranţă. Să ne informăm numai din surse sigure şi să nu uităm că sănătatea, viaţa tuturor depinde de ce face fiecare.

Este necesară manifestarea responsabilităţii în casă, pe stradă, la cumpărături,  în relaţia cu prietenii si la serviciu.

Repornirea economiei este o urgenţă şi o condiţie să ieşim din criză. Am mai scris aceasta.  Dacă această acţiune nu se va pune în aplicare, vom asista la cea mai mare criză la nivel global.

Viaţa are doar un singur sens – de la viaţa  pământească la cea veşnică, de aceea trebuie să înţelegem acest lucru şi să fim conectaţi la Creator, Dumnezeu.

Viata are un singur sens este un volum pe care l-am publicat, iar în acesta există şi nuvela  Întâlnirea – ce prezintă un erou român fabulos.

Să ne rugăm Bunului Dumnezeu pentru toţi cei din linia întâi! Să ne rugăm pentru o minune! Eu cred că Dumnezeu poate schimba întreaga situaţie.

de Cătălin Dupu

Textul poate fi preluat doar cu citarea sursei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s