Culorile fericirii si criza momentului


Cu toţii primim o putere care ţine şi de noi în ce fel o folosim. Spre binele nostru şi al altora sau total opus. Această putere ne este dăruită de Creator, imporant este să o conştientizăm, în primul rând.  Pe Pământ doar teoretic toţi oamenii urmăresc doar binele. Adevărat este şi acest fapt: fiecare îşi doreşte binele personal şi pentru aceasta unii sunt gata să facă orice.

Oamenii mici desconsideră lucrurile mari şi semenii cu realizări considerabile. Ei acţionează astfel pentru că sunt incapabili de a crea lucruri valorice sau au fost opriţi să le realizeze. Oricum ar fi, desconsiderarea demonstrează lipsa inimii; la ei doar pulsează pentru a trăi. S-ar spune că nu au înţeles scopul exitenţei umane.  

Criza nu e de acum, nici la noi şi nici prin vecini. Criza a început în Grădina Eden, după ce oamenii au vrut să vadă cum e cu păcatul. Criza s-a văzut pe ecranul Terrei, în diferite perioade, spre îngrijorarea şi disperarea multora. I-a speriat când nu au mai fost bani – restul crizelor nu a deranjat prea tare, pentru că au apărut puşcăriile.

Însă criza se rezolvă! Criza se poate stopa printr-o revizuire spirituală a fiecărui pământean. Dar cine rămâne numai cu revizuirea nu am făcut mai nimic, doar un dosar.

Este necesară schimbarea spirituală, deloc formală,  şi personală prin Sfânta Cruce a Domnului Isus Cristos. Azi. Din nefericire pentru ei, unii vor rămâne în criză,  dacă nu acceptă schimbarea. Iar finalitatea e tragică.

Criza economică se va incheia, când criza spirituală se va rezolva.

Dar cei cu scaun la cap, înţelepţii  – indiferent ce fac în viaţa de zi cu zi – vor privi în viitor cu credinţa în Bunul Dumnezeu, fiind creştini adevăraţi nu de paradă.

Aşadar va trebui să ne obişnuim a trăi în criză, fără de viruşi, conştienţi fiind că în Paradis lucrurile vor sta complet altfel, aşa cum scrie în Sfânta Carte Biblia.

“Culorile fericirii” este şi tilul unei cărţi pe care am publicat-o. Istoria ce dă titlul acestei cărţi este inspirată din mai multe fapte reale, petrecute în Cel de Al Doilea Război Mondial. Pare incredibil, dar e bine a înţelege că inima omului nu ţine cont de legile războiului, ci de cu totul altele –  ale iubirii şi umanității…

De aici este cunoscută vorba: totul are culoare când eşti fericit, promovată deja de mai multe platforme şi site-uri.  Asemenea cu cea de mai sus, legată de criză.

Unii au supravieţuit răuboiului cu arme. Trebuie şi noi să supravieţuim războiului cu viruşi.

+ Textul poate fi preluat doar cu citarea sursei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s