Vindecaţi şi externaţi. România şi Australia

de Cătălin Dupu Foto – Getty Images

Timişoara are cel mai prolific spital de boli infecţioase din România: 43 de pacienţi internaţi cu noul coronavirus au fost declaraţi vindecaţi şi externaţi.

În legătură cu testele pentru Crononavirus: „Avem un contract în care Unifarm poate aduce în țară o cantitate mai mare, cel puțin pentru început sunt 200.000 de teste. Urmează ca în această săptămână să ajungă și în țară”, a precizat secretarul de stat, Nelu Tătaru.

Trebuie să se ştie acest lucru: o localitate austriacă  supranumită de iubitorii de schi „visul alb de iarnă“ a devenit un coşmar. Evenimentele care atrag milioane de turişti în fiecare iarnă s-au dovedit a fi un incubator perfect pentru coronavirus, aceasta din luna februarie. Lăcomia de bani a adus multora virusul. 

Felicitări artiştilor internaţionali care donează! Printre alţii, Rihanna a donat 5 milioane de dolari pentru cauza stopării Coronavirusului.

Cercetătorii de la Insitutul P. Doherty din Australia au analizat mostre de sânge prelevate de la o femeie de 47 de ani care a fost infectată cu coronavirus și care nu avea alte boli cronice. Oamenii de știință au descoperit că aceasta a reușit să se recupereze datorită unei reacții puternice a sistemului ei imunitar.

Femeia s-a întors la Melbourne din Wuhan, orașul de unde a pornit pandemia, și a fost internată în spital după câteva zile, cu simptome moderate de Covid-19: letargie, durere în gât, tuse seacă, dureri în piept, probleme respiratorii și febră.

„Am arătat că, deşi Covid-19 este cauzată de un virus nou, în cazul unei persoane sănătoase, reacţia unui sistem imunitar robust asupra diverselor celule a fost asociată cu recuperarea clinică, în mod similar ca în cazul gripei”, a explicat prof. Kedzierska, de la Institutul Doherty.

Plămânii femeii s-au vindecat complet la 10 zile după ce a fost internată în spital, iar până în ziua 13, aceasta nu mai prezenta niciun simptom. Corpul femeii a continuat să dezvolte anticorpi împotriva virusul care cauzează Covid-19, iar sistemul impunitar i s-a îmbunătățit până în ziua 20, când a luat final studiul.

Tot mai mulţi politicieni importanţi la nivel mondial au ieşit pozitiv la testul Covid-19. E timpul să ne rugăm lui Dumnezeu pentru ei să îşi înţeleagă cu adevărat menirea aici pe Pământ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s