Diferenţa

Articol de Cătălin Dupu      

În China din 80.881 de cazuri cu persoane infectate cu Coronavirus,  68.690 de oameni s-au vindecat! Această ştire trebuie să circule. Există speranţă.

Zilele acestea necesară nu este curăţarea, ci pasul şi mai important, dezinfectarea peste tot. Când dezinfectăm cu adevărat, neutralizăm, efectuăm o operație destinată distrugerii microorganismelor patogene vii din medii biologice sau de pe diverse obiecte pentru a împiedica propagarea bolilor contagioase la oameni, la animale sau chiar la plante. Se mai foloseşte cuvântul sterilizare. Spor la treabă pentru că trebuie.

Medicul Olga Simionescu, profesor la Universitatea de Medicină Carol Davila, a explicat că noul tip de coronavirus a suferit mutații, iar în țara noastră a ajuns o formă mai blândă de Covid-19 față de cea prezentă în Italia și China, a declarat doctorul pentru Stirile ProTV.

Companiile cu deficit zilele acestea ar trebui să facă demersuri către instituţiile de resort şi să puncteze situaţia negativă în care se află, fiecare propunând anumite soluţii pactice şi optime. Avem nevoie de solidaritate la toate nivelurile.

Să nu facem drumuri inutile! Riscăm să ne înbolnăvim şi apoi să răspândim virusul şi familiei şi acelora cu care intrăm în contact.

Ministrul de interne a anunțat marți seara că se suspendă activitatea de servire și consum în restaurante, hoteluri, cafenele și localuri publice. Este vorba de activitatea de servire şi consum a produselor alimentare şi a produselor alcoolice şi nealcoolice, derulată de localuri, cafenele şi alte localuri, în staţiile din interior sau exterior. 

O rugăciune sinceră făcută acum ajută enorm; pe noi şi pe semeni. Şi viitorul nostru.

Şi să nu uităm una dintre cele mai bune veşti legate de lupta împotriva Coronavirusului! 19 dintre pacienți au fost declarați vindecați în România! Sunt tot atâtea victorii. Băncile şi ANAF au anunţat măsuri speciale, adică paşi spre reuşită.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s