Vesti bune legate de Coronavirus

Articol de Cătălin Dupu                                                        Foto – Boston Pilot

Una dintre cele mai bune veşti legate de Coronavirus! Nouă dintre pacienți au fost declarați vindecați în România! Sunt tot atâtea victorii!

O altă veste foarte bună este şi aceasta. Un test clinic pentru evaluarea unui vaccin menit să protejeze contra noului coronavirus a început ieri, luni, a anunţat Associated Press, citând un demnitar guvernamental american.

Primul participant la test, care este finanţat de Institutul Naţional pentru Medicină şi are loc la Institutul pentru Studii Medicale din Seattle (SUA), va primi luni doza experimentală. Va dura între 12 şi 18 luni pentru a valida complet orice potenţial vaccin.

Apare vaccinul împotriva COVID-19? 37 de companii au început dezvoltarea, în întreaga lume şi se pare că în aprilie 2020 vom avea primul vaccin în studiu clinic pe oameni.

Unele bănci au anunţat deja, începând de luni, măsuri speciale în contextul pandemiei de COVID – 19, cum ar fi suspendarea temporară a plăţii ratelor la credite sau oferirea de internet şi mobile banking fără costuri timp de trei luni. Fiecare e bine a se interesa la banca sa.

ANAF va lua măsuri pentru a ajuta mediul de afaceri, în contextul pandemiei de coronavirus. Într-o postare  Facebook, ministrul Finanțelor a precizat că executările silite și unele acțiuni de control fiscal vor fi suspendate și că va fi implementat un nou mecanism de rambursare a TVA.

Ministerul Apărării ne îndeamnă să arbordăm drapelul României în semn de solidaritate, idee ce nu e rea deloc. “Românii au găsit mereu puterea de a răzbi în momentele dificile. Luptând împreună! Afișează Drapelul României, oriunde te-ai afla! La fereastră, în mașină, la locul de muncă”, se arată în mesaj.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s