Marea iubire…

 

Marea iubire înseamnă în primul rând dăruire, înțelegerea din priviri și gestul din umbră. Dragostea este dovada în plus că există un Părinte al iubirii, care a dat totul din Marea Iubire…

Adevărata investiție pe Pământ se face cu iubire. Banii nu aduc iubirea, ei fiind surogatul dragostei.

– Investiția iubirii este pașaportul pentru Paradis.

Îmbogățirea nu e singulară, pentru că acest capitol se împarte pe nivelurile spiritual, cel al sufletului pereche și al gologanilor. Dupa importanţa lor am făcut enumerarea. Fantastic că unii sunt cei mai bogați cu primele, respectiv spiritual şi al sufletului pereche.

Bătăile inimii care iubește nu țin cont de sisteme sau dogme însă sunt estompate trist, de cele mai multe ori, de vremelnicia acestui Pământ.

Marea iubire există, nu este un mit, nu este o legendă, nici măcar plăsmuirea unor artişti. Dovada? Trăiesc marea iubire…

Dar ea nu se câştigă într-o clipă sau se cumpără, nicidecum.   Marea iubire se primeşte în dar numai dacă o ceri Părintelui iubirii, cu sinceritate.

Oricine o poate primi, poate trăi împlinirea, dacă este gata să investească în ea, nu doar să aştepte dragostea. Acolo unde nu e iubire, e loc pentru orice altceva.

Despre iubirea fără de sfârşit am scris şi în versuri, pentru că sufletul nu m-a lăsat altfel. De multe ori poeziile se scriu singure, deoarece inima dictează. Şi dacă mai e şi puţină gramatică, n-o fi rău deloc.

Aşadar, Marea iubire o trăim când suntem îmbogăţiţi spiritual, sentimental şi, atât cât este necesar, financiar. Îndrăzneşte!

Dictează inimă, vorbeşte drag, Părinte…

  • fragment din romanul Dedal.
  • cartea se poate comanda chiar acum.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s