Dedal, a doua premiera cu ovatii la scena deschisa

Premiera filmului Dedal

Este bucuria tuturor celor din distribuţia filmului Dedal să aiba parte de admiraţia publicului şi de ovaţionări la scenă deschisă din partea acestuia la premiera producţiei. Cine este din breaslă ştie ce înseamnă aceasta şi este încă o dovadă că proiectul acesta, început cu mulţi ani în urmă, merită să meargă mai departe. Lângă noi sunt oameni care şi-au găsit o pasiune, care au prins aripi, care se descoperă şi care primesc din partea semenilor sinceri apricieri şi îşi mainifestă dorinţa de a colabora şi ei.

Aceşti oameni merită. Mulţumim oficialităţilor prezente la  eveniment şi publicului care au cerut şi alte proiecţii de gen. Replica Să aveţi parte de un buget şi mai mare, pentru că la astfel de filme se merită să venim este pentru noi o imensă bucurie.

Prima priemieră la care ovaţionările nu au lipsit a fost la Bucureşti, la filmul Bani pentru toată lumea, lansat la Cinema Mall Plaza Romania.

Fiecare dă ce are iar invidioşii nu ştiu decât să vorbească despre alţii, căci de ei… Fiecare va primi ceea ce oferă şi unii nu vor avea ocazia niciodată să îşi repare greşeala.

Am să scriu în curând ce m-a învăţat Dem Rădulescu despre invidioşi şi ce am înţeles de la Sergiu Nicolaescu despre acelaşi gen de pământeni.  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s