In urma amenintarilor, injuraturilor si calomniilor

Pentru ameninţările, înjurăturile şi calomniile aduse persoanei mele şi familiei, în ultima perioadă, voi da în judecată persoana în cauză şi cer despăgubiri. Este hotărârea luată în urma consultării unui avocat din Bucureşti în data de 16 aprilie 2019.

Deja există, pentru o altă persoană, un dosar deschis la Poliţia Capitalei care a sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Dosarul penal nu este încă închis.

Urmează darea în judecată a unei femei din Moldova care prin mesaje repetate, ameninţătoare şi calomniatoare, plus înjurături de cea mai joasă speţă, a atins onoarea şi reputaţia persoanei mele şi a familiei prin cuvinte şi în alte feluri. Am fost expuşi la batjocură, mesajele fiind  trimise prin Facebook, e-mail şi WhatsApp.

Mai mult, această femeie a contactat telefonic şi a scris mesaje unor organizaţii şi instituţii prezentând eronat starea lucrurilor. Ulterior am primit personal aceste informaţii de la cei contactaţi. Aceştia sunt gata să vină cu dovezile scrise în apărarea demnităţii; respectiv documentul, ziua primirii şi identificarea făptaşului.  

Orice element de fapt, chiar aparent neimportant, care va servi la stabilirea existenţei infracţiunii sesizate şi la identificarea făptuitorului îl voi aduce la cunoştinţa organelor de anchetă.

Poliţia Capitalei mi-a cerut listarea tuturor mesajelor primite, după care se va trece la paşii următori, legali.

Nu este permis ca în familia cuiva să se intre cu ameninţări şi calomnii, aducând în public o imagine total nefondată, persoanei sale şi căminului.

La recomandarea avocatului voi publica şi mesajele primite.    

Am ţinut să fac public acest text pentru că am primit adeziuni din partea unora care mă cunosc, oameni care ştiu ceea ce realizez împreună cu ei de ani de zile.

Mulţumim liderilor şi persoanelor din diverse medii de activitate care ne-au contactat şi au înţeles unde se află lucrurile de fapt, legale, şi zvonurile ce demonstrează numai răutate, invidie, ură şi lipsă de discernământ.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s