Marele Secret al Vieții – noul roman


marele secret al vietii_catalin dupu

   Marele Secret al Vieții l-am scris în primul rând pentru subiectul vital, fiind conştient că astăzi, fiecare dintre noi, trebuie să selectăm atent temele lecturii, din varii motive. De aceea tot ce este strâns legat de esenţa vieţii şi Adevăr reprezintă şi pentru mine întâia linie de interes.

Și lucrarea de față are ca fundament istorii reale, ca de altfel, toate celelalte cărți pe care le-am publicat. În ultima vreme este la modă să apară tipărituri și filme având la bază un caz real sau precizarea după fapte reale însă pentru mine situațiile de gen – mari sau mici – sunt necesare pentru o astfel de scriere, mai ales pe plan spiritual.

Încurajarea multora de a continua să scriu m-a determinat să merg mai departe cu publicarea acestei cărți şi mă bucur să aflu prin viu grai, e-mail-uri sau telefoane că lucrările scrise până acum trezesc interes şi sunt recomandate şi altora.

Speranța mea este ca după citirea romanului mulți să găsească Marele Secret al Vieții, la Crucea Domnului Isus Hristos, Dătătorul Vieții Veșnice și al altor daruri.

Secțiunea Întrebări pentru discuții de la final se dovedește a fi utilă studiului personal, pe grupe, dar și predicatorilor, misionarilor, conferențiarilor și altor lucrători în pregătirea anumitor mesaje.

Lucrul la acest roman l-am început în vara lui 2014, la București, ca mai apoi să mă opresc pentru a scrie o altă carte. Am reluat acțiunea în primăvara lui 2015, parte din text fiind scris în America.

Facem precizarea că numele tuturor personajelor au fost schimbate tocmai pentru a nu provoca unora momente confuze, bizare.

Mulțumesc acelora care, în diferite ocazii și moduri, sprijină Misiunea ce o desfășurăm în țară și peste hotare. Este clar și dovedit că împreună putem realiza mai mult și mai bine.

Iar acum, avem o întrebare capitală:

Tu ai găsit Marele Secret al Vieții?

Catalin Dupu

One thought on “Marele Secret al Vieții – noul roman

  1. Pingback: Apariții editoriale (35) – Cătălin Dupu, Marele secret al vieții | Istorie Evanghelica

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s