Cartea CULORILE FERICIRII, a X-a publicata

Coperta Culorile fericirii_catalin dupu

Cartea CULORILE FERICIRII este a X-a carte pe care am publicat-o.

Din prefata:

„Istoria ce dă titlul acestei cărţi este inspirată din mai multe fapte reale, petrecute în Cel de Al Doilea Război Mondial. Pare incredibil, dar e bine a înţelege că inima omului nu ţine cont de legile războiului, ci de cu totul altele – ale iubirii şi umanității…

Pentru cei care iubesc genul le amintesc şi de povestirea Cine ştie ce aduc zorile?, o nuvelă pe care am publicat-o în 2013 şi este în atenţia multora.

Am intitulat prefaţa Bazate pe fapte reale, pentru că doresc a sublinia şi mai vizibil că scrierile din această carte, mai ales mărturiile din Lucrarea Domnului, au ca linie definitorie Adevărul, „acela care ne face liberi” (Ioan 8.32), după cum spune chiar Mântuitorul Isus Hristos. Consemnarea este valabilă şi pentru celelalte volume publicate și doresc a fi o constantă în scrierile mele.

O viaţă de 30 de arginţi este istorisirea evenimentelor premergătoare Răstignirii Domnului prin ochii vânzătorului Iuda Iscarioteanul şi momentul Învierii Glorioase. O întoarcere în timp benefică, menită a ne gândi serios la valorile credinţei autentice. Textul are ca fundament istoric relatările, unele cuvânt cu cuvânt, din Evangheliile după Matei, Marcu, Luca și Ioan, din Biblie.

Copil fiind am trăit ceea ce povestesc în Biserica sub steagul roşu şi cred că este necesar a se ştii astăzi, ce s-a întâmplat atunci.

Lucrarea are în partea finală studiul Fecirirea nu se poate cumpăra, o introducere la temă, util celor interesaţi de subiect şi bine de recomandat. Poate fi folosit şi de lideri, vorbitori, predicatori, păstori în mesaje, conferinţe şi alte întâlniri.”

Cartea „Culorile fericirii” cuprinde istorii, studii şi nuvele, si se poate comanda la birouapv@yahoo.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s