Invitatie la Tarmul de Aur 2014

tarmul de aur 2014 - web

Și anul acesta vom avea în Corbu, județul Constanța evenimentul evanghelistic intitulat Țărmul de Aur, între 1-3 august. Invitația Bisericii Creștine Baptise Harul din localitate este ca să se găsească noi parteneri de slujire. În colaborare cu Centrul Artă pentru Viață, așteptând și alți parteneri, vom avea evanghelizare, concerte, lansări de carte, discuții cu intelectualii din județ, activități pentru copii și tineri. Sunt și condiții de cazare și de slujire.   

În august la eveniment avem promisiunea Bisericii Creștine Baptiste Golgota din Oradea, păstorită de fratele Daniel Tanc, să ajungă împreună cu fanfara. Ar fi o mare premieră. Cei din Oradea au fost să gata să slujească în zonă necondiționat, ceea ce dovedește credință autentică.   

Țărmul de Aur, între 1-3 august se află la a V-a ediție. Un moment aparte s-a desfasurat anul trecut cand in a doua seara, pe langa oaspetii din tara ne-am bucurat si cu grupuri din: Constanta, Tariverde, Medgidia, Cernavoda, Navodari si Galesu. Seara s-a incheiat cu venirea in fata a pastorilor din Constanta: Aurel Silivestru si misionarul Daniel Burdea, Cernavoda: Horia Pop, Medgidia: Cornel Serdenciuc, Corbu: Nelu Rosu si Daniel Topciu, prezbiteri de la Tariverde si Bucuresti, pentru a aduce inaintea lui Dumnezeu in rugaciune zona Dobrogei.

Tot in 2013, pentru al treilea an consecutiv, s-a organizat un eveniment literar crestin in care s-au lansat 4 carti : ultimile doua carti ale lui Ioan Florian Stanciu – „Praful si pulberea” si „Starea de gratie”, alaturi de „Cine stie ce aduc zorile?” si „Viata un cantec de lauda”.

Avem un partener dinamic, Spirit Euxin care in fiecare an ne-a oferit cazare(avand capacitatea de 70 locuri) si baza sportiva incluzand si sporturi nautice, fiind plasati pe malul lacului Corbu.

In plan media alaturi de noi au fost intodeauna R.V.E.Constanta, Revista Farul Crestin, etc.

Va asteptam cu drag si anul acesta sa ne fiti alaturi fie ca invitati fie ca parteneri.

Dumnezeu sa fie glorificat mai mult ca oricand  la „Tarmul de Aur”,Corbu 2014!

de pastor Nelu Rosu

One thought on “Invitatie la Tarmul de Aur 2014

  1. Pingback: Invitație la Festivalul „Țărmul de Aur”, Corbu 2014 | Istorie Evanghelica

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s